Integraatiokyky kehittyy – palvelu paranee

Päätimme muutama vuosi sitten ryhtyä kehittämään integraatiokyvykkyyttämme. Otimme käyttöön integraatioväylän, jonka avulla olemme kyenneet liittymään asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme järjestelmiin huomattavan nopeasti ja hallitusti verrattuna entisiin point-to-point-yhteyksiin. Hankimme myös parhaat työkalut tarvittavien tietomuunnosten tekemiseen sekä parhaat asiantuntijat integraatioita toteuttamaan.

Näiden kehityshankkeiden jatkoksi otamme loppuvuoden aikana käyttöömme uudet operatiiviset järjestelmät terminaalissa, varastossa ja kuljetuspalveluissa. Samassa yhteydessä saamme ensimmäisen kerran mahdollisuuden kaikkien toimintojemme yhteiseen master-data-tietovarastoon. Sen avulla pystymme jalostamaan entistä joustavammin ja kustannustehokkaammin erilaisia tapoja palvella asiakkaitamme extranetissä ja sanomavälitteisesti. Voidaankin hyvin sanoa, että SA-TU:n IT:ssä on nyt lyöty isompaa vaihdetta silmään ja vauhti vain kiihtyy!

Mikäli haluat kuulla integraatiomahdollisuuksistamme ja helpommista tavoista buukata palvelujamme, otathan yhteyttä SA-TU:n yhteyshenkilöösi.