KIRJANPIDON AMMATTILAINEN

SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö, joka on yksi oman toimialansa edelläkävijöitä Suomessa. Yhtiömme kuuluu Euroopan laajuiseen tullauspalveluita tekevään Customs Support -konserniin. Tullauspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelyä.

Etsimme talousosastolle englannin kielellä hyvin toimeentulevaa kirjanpitäjää. Tehtäväalueita kirjanpidon lisäksi ovat mm. osto- ja myyntireskontran sekä luotonhallinnan tehtävät. Vuoden 2021 tilinpäätös on valmis, joten katse on jo kuluvassa vuodessa.

Sinulleko?
Jos koet palkitsevana, että numerot täsmäävät ja nautit kommunikoinnista englanniksi, niin kyllä, tämä on juuri sinulle! Hakemaltamme henkilöltä odotamme vahvaa kirjanpidon ja verotuksen osaamista. On tärkeää, että osaat hyödyntää työssäsi työkaluja ja teknologioita, jotka helpottavat arjen rutiineissa. Tehtävässä menestymistä edellyttää kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) sekä kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä useamman vuoden ajalta. Yhtiöverotuksen osaamisesta on etua, kuten myös Excel-, Pivot- ja Power BI -ohjelmien osaamisesta, lisäksi kokemus palkanlaskennasta on iso plussa.
Tehtäviisi kuuluu muun muassa yhtiön johdon ja esimiesten ”asiakaspalvelu”, rutiinikirjanpito, myynti- ja ostoreskontra sekä raportointia emoyhtiölle. SA-TU Logistics Oy:llä pääset soveltamaan osaamistasi laaja-alaisesti.

Miksi hakea SA-TU Logistics:lle töihin?
Jos haluat kehittyä logistiikan alalla kirjanpidon asiantuntijasta automatisoinnin ja talousohjelmiemme järjestelmien kirjanpidolliseksi asiantuntijaksi, on tämä oikea paikka siihen. SA-TU Logistics taloushallinossa pääset osallistumaan moneen eri kokonaisuuteen, ja yhtiö tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omien kykyjesi mukaan. Kaikki käyttämämme ohjelmat toimivat verkossa ja täysin sähköisenä. SA-TU Logistics kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa pitäen yllä heidän ajanmukaista ammattitaitoaan. Työsuhteet ovat tyypillisesti pitkiä, ja työhyvinvointiin sekä ilmapiiriin panostetaan vahvasti.

Mitä työ tarjoaa?
Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Vuosaaressa ja työskentelytilat ovat valoisat, modernit ja viihtyisät. Etätyössä on mahdollisuus tehdä osa työstä, kun osaamisesi yhtiön toiminnoista ja järjestelmistä on riittävä. Työssä on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamista ja ammattitaitoa. Automatiikan lisääntyessä kirjanpitäjän tehtäväkuva siirtyy aina enemmän pois rutiinitehtävistä ja sinulla on avaimet tähän järjestelmämme hienouksien haltuun ottajana. Sinulla on mahdollisuus kehittää myös omaa ammattitaitoasi mm. sisäisen laskennan ja sen automatisoinnin parissa.

Hakuprosessi:

Lähetä meille osoitteeseen rekry()sa-tu.com CV:si sekä hakemuksesi mahdollisine suosittelijoineen, ja kerro kirjanpidon osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä:

Talousjohtaja, Johanna Roström / 044 580 3517 / johanna.rostrom()sa-tu.com 22.2.2022