Logistiikkakoordinaattori

SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelypalveluita Vuosaaressa sijaitsevissa terminaaleissamme.

Etsimme asiakaspalveluyksikköömme tuonti- ja vientilogistiikan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen toimimaan asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä. Töitä tulet tekemään pääsääntöisesti yrityksen Helsingin Vuosaaren satamassa sijaitsevalla pääkonttorilla tai sopimuksen mukaan etänä kotitoimistolta käsin. Työaika on 37,5 tuntia viikossa klo 08:00 – 17:00 välillä. Työajat vaihtelevat jonkin verran viikonpäivittäin, viikoittain ja sesongin mukaan ja käytössämme on työaikaliukumat.

Työtehtäviisi kuuluu vienti- ja tuontitoimeksiantojen hoitaminen SA-TU Logisticsin palvelutarjoaman mukaan sisältäen tulli-ilmoitukset, tavarankäsittely sekä kotimaan kuljetukset ja niiden koordinoinnin. Hoidamme myös Kiinasta saapuvien ja Kiinaan lähtevien junakonttien käsittelyä Vuosaaressa. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin Suomessa ja ulkomailla, joten suomen ja englannin kielitaito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaslähtöistä sekä erinomaisia kommunikaatiotaitoja ja useamman vuoden kokemusta logistiikka-alalta.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos omaat positiivisen työskentelyasenteen ja nautit tiimityöskentelystä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Tehtävä edellyttää monipuolista tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenne sekä halu ja kyky kehittyä alalla.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän logistiikan parissa, jos haluat kehittyä logistiikan asiantuntijaksi tai jatkaa sellaisena. SA-TU Logistics on oman toimialansa edelläkävijöitä Suomessa ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omien kykyjensä mukaan. SA-TU Logistics kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa pitäen yllä heidän ammattitaitoaan.

Laita hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry(at)sa-tu.com 31.12.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Päivi Rautatähti, paivi.rautatahti(at)sa-tu.com