Mika Eloranta vahvistamaan SA-TU Logisticsin myyntiä ja kehitystä

mika-eloranta

SA-TU Logistics saa uuden vahvistuksen, kun Mika Eloranta aloittaa joulukuussa 2016 yhtiön palveluksessa. Mikan tehtäväalueeseen kuuluvat myynti ja kehitys. Aiemmin Mika on työskennellyt pitkään Nurminen Logistics Oyj:ssä sekä tämän edeltäjien John Nurminen Oy:n ja Huolintakeskus Oy:n palveluksessa. Mika siirtyy SA-TU Logisticsille Nurminen Logisticsin huolintapäällikön tehtävistä.

– Odotan innolla siirtymistä SA-TU Logisticsin palvelukseen, sillä SA-TU on vuosien saatossakehittynyt merkittäväksi logistiikka-alan toimijaksi Suomessa. Yrityksestä huokuu halu kehittää logistiikka-alan palveluita asiakaslähtöisesti, joten dynaamiseen joukkoon on todella mieluisaa päästä mukaan. Uskon että meillä on paljon annettavaa toisillemme, Mika Eloranta kertoo.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Mikan Elorannan kaltaisen ammattilaisen mukaan joukkoomme palvelemaan asiakkaitamme ja kehittämään yhtiötämme eteenpäin kasvustrategiamme mukaisesti. Mika Elorannalla on todella pitkä ja laaja-alainen kokemus logistiikka-alalta, ja olen todella iloinen että saamme Mikan osaamisen käyttöömme, sanoo SA-TU Logisticsin toimitusjohtaja Niko Plith.