SA-TU Logistics kehittää toimintojaan – Päivi Rautatähti siirtyy asiakaspalvelujohtajaksi, Mika Eloranta nousee johtoryhmään vastuualueenaan tavarankäsittely

Kehitämme operatiivisen toimintamme asiakaspalvelua edelleen kohti yhden palvelupisteen mallia. Muutoksen tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta ja asiakaspalvelun tehokkuutta.

Johtoryhmän jäsen Päivi Rautatähti (ent. Kyllönen) siirtyy asiakaspalvelujohtajaksi vastaamaan operatiivisen toiminnan asiakaspalvelusta. Käytännössä tämä tarkoittaa keskitettyä toimeksiantojen vastaanottoa, asiakaspalvelua ja laskutusta koskien kaikkia SA-TU Logisticsin palveluita ja yksiköitä.

Päivin tilalle Tavarankäsittely-yksikön johtajaksi siirtyy Mika Eloranta. Mikasta tulee myös johtoryhmän jäsen.

– Päivillä on 20 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, ja hänen osaamisellaan saamme asiakaspalveluamme kehitettyä edelleen haluamaamme suuntaan. Mikalla sen sijaan on vankkaa osaamista kehittää terminaalitoimintojamme. Me tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia logistiikkapalveluita Suomessa, ja asiakkaamme käyttävät laajasti eri palveluitamme. Koko talon kaikkien yksiköiden asiakaspalvelun yhdistäminen parantaa asiakkaan saaman palvelun laatua ja selkeyttää myös omaa toimintaamme, kertoo toimitusjohtaja Niko Plith muutoksen taustoista.