Terminaalityöntekijä

25.3.2022:

SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö, joka on yksi oman toimialansa edelläkävijöitä Suomessa. Yhtiömme kuuluu Euroopan laajuiseen tullauspalveluita tekevään Customs Support -konserniin. Tullauspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelyä.

Etsimme terminaalityöntekijää tavarankäsittely-yksikön monipuolisiin tehtäviin. Toimipisteemme sijaitsee Vuosaaren sataman logistiikka-alueella, jossa päivittäiset työtehtävät suoritetaan. Tarjoamme vakituiseen työsuhteeseen olevaa työsopimusta, jossa arkisin työaika 37,5 tuntia viikossa klo 06:00 – 20:00 välillä.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki terminaalityöhön liittyvät tehtävät kuten: yksiköiden lastaamiset, purkamiset, siirtämiset, tavaroiden lajitteleminen sekä muut yksikön työtehtävät. Päivittäisissä työtehtävissä olet kontaktissa terminaalilla asioivien asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien kanssa, joten edellytämme hyvää ja avointa asiakaspalveluasennetta. Riittävä suomen kielen taito on välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos omaat positiivisen työskentelyasenteen ja nautit tiimityöskentelystä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta sen osaaminen ei ole välttämätöntä, jos olet innokas ja vastuullinen oppija. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenne sekä halu ja kyky kehittyä alalla.

SA-TU Logistics on oman toimialansa vahva toimija Suomessa ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omien kykyjen mukaan. SA-TU Logistics kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa pitäen yllä heidän ammattitaitoaan.

Laita hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry(at)sa-tu.com 15.4.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Terminaalipäällikkö Olli Juutinen, olli.juutinen(at)sa-tu.com