Tulli-ilmoituspalvelut

SA-TU Logisticsin tulli-ilmoituspalvelut ovat nyt osa Customs Support -konsernia.

Tutustu tulli-ilmoituspalveluihimme täällä: Customs Support Finland

 

Mikä on Customs Support?

Customs Support on 13 Euroopan maassa toimiva neutraali digitaalisten tulli-ilmoituspalvelujen tuottaja. Se on nopeasti kasvava yritys, joka on erikoistunut älykkäisiin, nopeisiin ja tehokkaisiin digitaalisiin tullausratkaisuihin.

Päivittäin lähes 2000 tulliasioinnin ammattilaista ja 100 Brexit-osaajaa työskentelevät asiakkaidemme tulliasioiden ratkaisemiseksi. Asiantuntijatiimit neuvovat ja ratkaisevat haastavia kysymyksiä vaikkapa  tulliedustukseen tai tullidokumentaatioon liittyen. Varmistamme, että tavara liikkuu läpi toimitusketjusi sujuvasti yli rajojen ilman tarpeettomia viiveitä.

Asiakkainamme on niin huolinta- ja logistiikkayhtiöitä kuin suuria tavaranhaltijoitakin (maahantuojia ja -viejiä). Tietoyhteytemme suoraan Suomen tulliin mahdollistavat sähköiset tullaukset kaikkialla Suomessa. Meillä on valmiudet vastaanottaa toimeksiantoja esimerkiksi XML-sanomina. Voit tehdä tilauksia ja seurata niitä verkkopalvelussamme ja hyötyä sähköisestä eDocs-arkistointipalvelustamme. Kollegamme ympäri Eurooppaa voivat auttaa sinua tulliasioinnissa muissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä Customs Supportiin