SA-TUmainen työpaikka logistiikassa - SA-TU Logistics

SA-TUmainen työpaikka logistiikassa

Tähtäimessämme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta logistiikkakumppaniksi Suomessa. Tähän pääsemiseksi tarvitsemme ennen kaikkea taitavaa ja motivoitunutta henkilöstöä. Tutustu logistiikan työpaikkoihimme ja tule meille töihin!

Sinustako uusi SA-TUlainen?

SA-TUlaisena pääset tarjoamaan kanssamme asiakkaillemme kotimaan logistiikkapalveluita. Olemme suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Ulkomaankaupan dokumentaatiopalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat kotimaankuljetukset ja tavarankäsittely. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vuosaaren satamassa.

Meillä pääset osaksi noin 60 hengen iloista ja rentoa työyhteisöä. SA-TUlaisena voit työskennellä logistiikan työtehtävissä esimerkiksi terminaalityöntekijänä, ajojärjestelijänä ja tullauksen asiakaspalvelijana, tai vaikka myynnissä tai monenlaisissa yhtiön hallinnollisissa tehtävissä, kuten talous- tai tietohallinnossa.

Tarjoamme henkilöstöllemme vakaan logistiikan työpaikan lisäksi jatkuvan mahdollisuuden kouluttautua ja oppia uutta, soveltuvissa tehtävissä mahdollisuuden tehdä töitä siellä missä se sujuu parhaiten, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja kaksi kertaa vuodessa firman bileet, jotka joskus juhlitaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Avoimet logistiikan työpaikat SA-TUlla

Tutustu uusimpaan avoimeen työpaikkaan tästä.

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@sa-tu.com

Otamme mielellämme myös työharjoittelijoita eripituisille harjoittelujaksoille. Harjoittelupaikkahakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekry@sa-tu.com

Pyydä tarjous
X

    PYYDÄ TARJOUS

    Valitse palvelu:

    Tulli-ilmoituksetKuljetuspalvelutTavarankäsittely