Yritys - SA-TU Logistics

Yritys

SA-TU Logistics on Suomessa toimiva, logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö. Yritys on perustettu 1987 ja oli suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa ennen liittymistään Customs Support -konserniin., Tulli-ilmoitusten ja ulkomaankaupan dokumentaatiopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelyä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Avainluvut

Arvioitu liikevaihto vuodelle 2022 on 18 milj euroa
70+ työntekijää
55 000+ elektronista tulli-ilmoitusta Suomen Tulliin ja kymmeniä tuhansia muita dokumentteja
50 000+ tuonnin ja viennin käsiteltyä kappaletavaralähetystä tai kuljetusyksikköä
25 000+ kontin ajoa

Toimipaikat

Pääkonttorimme sekä tulli-ilmoitus- ja kuljetusyksikkömme sijaitsevat Vuosaaren sataman Gatehouse-rakennuksessa. Kappaletavaraterminaalimme ja varastomme sijaitsevat Vuosaaren sataman logistiikka-alueella.

Ykkösvalinta logistiikkakumppaniksi Suomessa

Tehtävämme on tuottaa kilpailukykyisiä logistiikkapalveluita Suomessa ja pitää asiakkaamme tyytyväisinä palveluihimme. Tavoitteemme on olla ykkösvalinta logistiikkakumppaniksi Suomessa.

Customs Support on johtava ja neutraali tulli-digitaalisten tulli-ilmotiusten palveluntuottaja #1. Customs Support on dynaaminen yritys, edustaen tietoa, tulliasioinnin oikeellisuutta ja tehokkaita IT-ratkaisuja.

Päivittäin yli 1000 tulliasioinnin ammattilaista ja 100 Brexit-osaajaa työskentelevät asiakkaidemme tulliasioiden ratkaisemiseksi. Asiantuntijatiimit neuvovat ja ratkaisevat haastavia kysymyksiä vaikkapa välilliseen edustukseen tai tullidokumentaatioon liittyen. Varmistamme, että tavara liikkuu läpi toimitusketjusi sujuvasti yli rajojen ilman tarpeettomia viiveitä.

Asiakkainamme on niin huolinta- ja logistiikkayhtiöitä kuin suuria tavaranhaltijoitakin (maahantuojia ja -viejiä). Tietoyhteytemme suoraan Suomen tulliin mahdollistavat sähköiset tullaukset kaikkialla Suomessa. Voit seurata tilauksiasi verkkopalvelussamme ja hyötyä sähköisestä arkistointipalvelustamme. Kollegamme ympäri Eurooppaa voivat auttaa sinua tulliasioinnissa muissa Euroopan maissa.

Päätoimipaikkamme sijainti lähellä Vuosaaren sataman tulllitoimipaikkaa mahdollistavat myös joustavat palvelut tullissa leimattavien manuaalisten dokumenttien osalta.

Lue lisää SA-TUn tarinasta

Sinustako uusi SA-TUlainen? Tutustu logistiikan työpaikkoihimme

Pyydä tarjous
X

    PYYDÄ TARJOUS

    Valitse palvelu:

    Tulli-ilmoituksetKuljetuspalvelutTavarankäsittely